Sk8-Hi Vans sneakers stijlen met sokken

De Sk8 Hi Vans zijn gerenommeerde schoenen die momenteel de go-to-schoenstijl is. De Sk8 Hi kan op verschillende unieke manieren worden gedragen met eindeloze outfits. Dit kun je doen ongeacht stijl en kleur. Hier zijn drie eenvoudige manieren om deze comfortabele klassieke trainer te dragen.

Vans Sk8-Hi zwart en wit

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat je met je Vans moet dragen, maar hoge sneakers zien er op hun best uit wanneer ze worden gedragen om hun simplistische karakter te benadrukken. Vanwege de opvallende vorm en het ontwerp, kun je het je veroorloven om de rest van je outfit neutraal te houden. En met dit monochrome paar kun je ze combineren met alles wat je al hebt. Met een paar hoge sokken in zwart, grijs of wit kun je goed uit de voeten.

Hoge vans tops in zwart en wit zijn het best geschikt voor slim fit donkere jeans of chino’s om hun edgy skate stijl te benadrukken. Houd de rest van je look neutraal met een donkergrijs breisel om je lekker warm en glad te houden, terwijl je ook geen aandacht van je schoenen afhoudt. Als je op zoek bent naar een beetje meer warmte, trek dan een parka of spijkerjas aan.

Vans Sk8-Hi Black

Als monochroom niets voor jou is, waarom dan niet kiezen voor alle zwarte high-top Vans? Ze zijn net zo klassiek en kunnen met elke look worden gecombineerd. Er is ook een leren uitvoering van de Sk8 Hi in plaats van canvas. Hierdoor wordt je outfit een stuk volwassener.  Als je echter een ontspannen look wilt, hou het dan op canvas. 

Wanneer je voor een trendy look gaat kun je deze zwarte Sk8 Hi vans goed combineren met kleurrijke sokken met prints en vormen. 

Combineer je zwarte Sk8-Hi’s met een fris wit oxford shirt om het aan te kleden, gecombineerd met een slim fit jeans. Met deze jeans wordt de aandacht gevestigd op je nieuwe schoenen. Je Vans zullen het geheel minder formeel doen ogen. Om de look af te maken, draag je een groene parka om je warm te houden.

Deze Vans kun je kopen op www.sneakers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *