Fijne wandelsokken in mooie herfsttinten

Donegal Socks uit Ierland zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie

 

Voor veel wandelaars is de herfst bij uitstek het seizoen om het bos in te gaan en te genieten van de kleurenpracht. Daarvoor trek je de juiste wandelschoenen aan. En de juiste sokken: Donegal Socks uit Ierland. Deze vormen zich naar je voeten en houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van huidirritaties en blaren. De wandelsokken zijn nu verkrijgbaar in de herfsttinten van het modepalet 2017. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

 

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale mix waardoor ze duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd.

 

Informatie

Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden). Ga voor meer informatie naar www.donegal-socks.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *