Blauwe sokken kopen? Wintertopper#2: Tadcaster Blue

44344ce8
Wintertopper#2
Tijdens deze koude dagen hebben we bij Feetthis de eerste winterresultaten opgemaakt. Na de rode sok (Solsbury Red) die met een hele kleine voorsprong onze meest verkochte sok is, hebben we onze Tadcaster Blue een prachtige blauwe sok die op de 2e plaats staat. Blauwe sokken komen over het algemeen als vrij degelijk over maar met de diverse blauwe sokken van Feetthis ben u hip en toch netjes of professioneel.De blauwe kleur van de Tadcaster Blue wordt veelal omschreven als briljant blauw. Wilt u blauwe sokken kopen voor onder een kostuum of juist voor een casual gelegenheid? Met de briljant blauwe sokken van Feetthis zult u opvallen in de goede zin van het woord. Draagt u de Tadcaster Blue sokken liever in sneakers onder een jeans of onder een kostuum met een bijpassende das? Bij veel van onze fans ontbreekt de blauwe Tadcaster Blue niet in de collectie.

Draagcomfort
Het belang van het dragen van goede sokken wordt pas sinds de laatste jaren door medici erkent. Bij Feetthis horen wij al jarenlang hoe prettig en verstandig het is om goede passende sokken te dragen. Waar de medici zich veelal richtte op de schoenen ziet men tegenwoordig het belang van goede sokken beter in. Door de perfecte pasvorm en de handmatige afwerking (oa teennaden) van onze sok voorkomen we naden en derhalve veel irritatie. Door een kleine hoeveelheid elastaan toe te voegen aan de bovenkant van de sok blijft de Feetthis sok keurig op z’n plaats zonder te knellen. De naadloze, goed gevormde en niet knellende Feetthis sokken zorgen voor optimaal draagcomfort.

Kwaliteit
Ook de Tadcaster Blue is geproduceerd in Portugal. Onze kernwaarden kwaliteit en draagcomfort komen volledig tot zijn recht in deze sok. De sok ademt door zijn kleur al kwaliteit en de materialen en de afwerking onderstrepen deze kwaliteit. Onze katoen wordt voor het spinnen eerst gekamd. Dit zorgt voor een zachtere stof, minder onzuiverheden en langere katoengarens. Hoe langer de katoengarens hoe hoger de kwaliteit van katoen. In samenspraak met onze fans hebben we de Tadcaster Blue voorzien van een verstevigde (polyamide) onderkant. Door de handmatige afwerking van al onze sokken kunnen we een sterke en gecontroleerde sok garanderen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.