Kleurige wollen sokken uit Ierland

ds-slide3-1274Donegal Socks: gebreide sokken in zestien vrolijke kleuren
Ze zitten heerlijk, de wollen sokken van Donegal-Socks. De kleurrijke sokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de Noordwest kust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Donegal-Socks zijn gemaakt van prachtige natuurlijke wol voor ultiem comfort. De samenstelling van de sokken is 80% wol en 20% polyamide. Ze zijn er in zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

ds-slide4-1274Informatie
Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Ga voor meer informatie naar www.donegal-socks.nl.

Over Donegal Socks
Donegal-Socks is het unieke product van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, die op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *