Voorkom onnodige valpartijen in het ziekenhuis

Wanneer je behandeld wordt in een ziekenhuis of een tijdje hier moet blijven en rond moet lopen is het verstandig om een paar antislip sokken ziekenhuis aan te schaffen. Deze sokken hebben een aantal speciale nopjes onder de voet, waardoor je minder snel weg kan glijden op gladde oppervlakken. Je houdt een stevigere grip en hoeft hierdoor minder voorzichtig te lopen als je de gang op moet. Het wordt vaak niet vernoemd bij een operatie, maar voor het warmhouden van je voeten en het voorkomen van onnodige valpartijen is een paar antislip sokken ziekenhuis perfect.

Een paar antislip sokken ziekenhuis kopen

Ziekenhuisvloeren zijn vaak een erg vlakke en gladde ondergrond. De grootste reden hiervoor is omdat de vloer gemakkelijk schoongemaakt kan worden en steriel gehouden kan worden. Het is belangrijk dat het ziekenhuis steriel is zodat de patiënten niet kunnen worden beïnvloed door de overdracht van micro-organismen. Dit kan namelijk zorgen voor vervelende infecties of overdracht van virussen en ziektes. Het grote nadeel is echter dat deze vloer heel glad kan zijn om over te lopen, vooral als je op sokken gaat. Antislip sokken ziekenhuis zijn de ideale oplossing, omdat je veilig rond kan lopen zonder uit te glijden.

Als je in de avond over de gang moet lopen om naar het toilet te gaan of uit bed wilt gaan is het mogelijk dat de vloer net is schoongemaakt en de grond nat is. In combinatie met het type vloer kan dit zorgen voor een gladde ondergrond die een groot risico kan zijn voor patiënten. Met een normale soort sokken glij je erg makkelijk uit en is de kans groot dat er valpartijen ontstaan. Dit kan je voorkomen door gebruik te maken van antislip sokken. Deze sokken kunnen verdere verwondingen voorkomen in het ziekenhuis.

Sokken gebruiken in het ziekenhuis

Natuurlijk is het logisch dat deze sokken niet gedragen mogen worden als er een ingreep plaats heeft gevonden met je been of met je voet. Vaak mag je echter wel in andere gevallen tijdens de revalidatie gewoon sokken dragen. Antislip sokken zorgen ervoor dat je veilig rond kan lopen in het ziekenhuis en dat je rond kan lopen zonder een groot risico te lopen om uit te glijden.

Het is erg gemakkelijk om via het internet antislip sokken aan te schaffen en deze mee te nemen naar het ziekenhuis. Zo kan je veilig lopen over de gladde vloeren van deze gebouwen.

Tip: Maeso.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *