Waarom je bamboe sokken zou moeten dragen

De strengen bamboevezel waaruit bamboe sokken bestaan, zijn strak met elkaar verweven. In feite is bamboe een goede keuze voor mensen die kleding willen dragen die beter is voor het milieu dan katoen. Bamboe stof voelt goed aan en is goed voor je huid. Sokken gemaakt van bamboevezel zijn gemaakt van bamboestof, dat antibacterieel is. Kleding kan ook gemaakt worden van een mix van bamboevezel en andere stoffen. Om al deze voordelen te krijgen, heb je echter minimaal 80% bamboevezel nodig. Je weet misschien al dat deze sokken zacht zijn en goed aan je voeten voelen, maar je weet misschien niet wat andere geweldige dingen zijn over bamboesokken. Veel mensen die een tijdje bamboe sokken dragen, vinden ze geweldig en zullen geen andere soort dragen.

Bamboe vezels bevatten geen chemicaliën

Chemicaliën zijn niet aanwezig in bamboevezels. Hoewel er chemicaliën worden gebruikt om viscose vezels van bamboe te maken, laten de chemicaliën geen schadelijke resten achter op de vezels. Deze materialen veroorzaken geen allergieën en er is aangetoond dat ze helemaal geen chemicaliën bevatten. Daarom past het hebben van bamboe sokken als werksokken of om in verschillende situaties te dragen het beste bij je.

Super zacht en comfortabel voor mannen, vrouwen en kinderen

Dit zijn de zachtste en meest comfortabele sokken voor zowel jongens als meisjes en heren. De zool is gedempt, dus je voeten zullen zeer comfortabel zijn. Als je bamboesokken probeert en je houdt van hoe ze aanvoelen, zul je waarschijnlijk niet teruggaan naar katoenen sokken. Ze zijn zacht en warm, precies wat je voeten elke dag nodig hebben. Veel mensen houden meer van zachte sokken. Bamboe sokken voelen aan als zijde en zijn hierdoor erg zacht. Ze zijn zelfs zachter dan katoen en synthetische stoffen op de markt. Omdat bamboe sokken zacht zijn, verminderen ze de hoeveelheid wrijving in je schoenen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over blaren op je voeten. Ook zijn zachte sokken gemakkelijker te dragen en voelen ze prettiger aan.

Ze doden bacteriën

De antibacteriële eigenschappen van bamboe komen van een bio-agens dat van nature in de vezel zit. Het wordt “bamboe kun” genoemd en het houdt zowel insecten als andere dingen die je storen op afstand. Hierdoor kan bamboe groeien zonder het gebruik van pesticiden. Als je voeten veel bacteriën bevatten, kun je een gezondheidsprobleem hebben. Deze sokken van bamboevezel houden je voeten gezond door het aantal bacteriën erop te verminderen. Bamboestof houdt bacteriën beter weg dan katoenen stof. Dit zou helpen om je voeten schoner te houden en minder kans op schimmel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *