Wat zijn de trends van jongenskleding?

Het modieus en eigentijds kleden van je zoon of zonen (als je er meer hebt) is niet altijd even gemakkelijk. Niet alleen hebben ze zelf hun eigen wensen, ook de trends die op dit moment spelen qua jongenskleding bepalen de keuzes die je kunt maken. Wil je meedoen met de mode, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends qua jongenskleding. We hebben de meest populaire jongenskleding van dit moment voor je in kaart gebracht. Doe er je voordeel mee en kleed jouw zoon ook lekker modern en stijlvol aan! Ook wanneer ze nog slechts babykleding dragen.

Vintage jongenskleding
Net zoals in de modebranche als geheel is ook wat jongenskleding betreft vintage een van de grote trends. Tweedehands kleding kopen in een kringloopwinkel is weer helemaal terug. Naast kringloopwinkels zijn internetsites als Marktplaats en speciale kledinggroepen op Facebook ideale plaatsen om vintage jongenskleding te scoren. Niet alleen biedt vintage kleding veel mogelijkheden vanwege de grote keuze die er is, maar ook draag je zo een steentje bij aan meer duurzaamheid en een beter milieu. Fijn aan vintage is verder dat vintage kleding vaak een stuk voordeliger is dan nieuwe jongenskleren.

Kleding die duurzaam is geproduceerd
Naast duurzame jongenskleding in vintagestijl is ook nieuwe kleding die duurzaam is geproduceerd een van de trends van dit moment. Wil je ook meedoen aan deze trend, let dan op het label van de jongenskleren die je wilt kopen. Zo kun je zien hoe de kleding is gemaakt en kiezen voor duurzame kledingmerken en -soorten.

Hoodies met kleurige opdrukken zijn trendy
Stoere hoodies en jongens sweaters met mooie en stoere kleurige tekstopdrukken zijn dit kledingseizoen helemaal trendy. Met name glow in the dark-opdrukken, die oplichten in het donker, zijn momenteel in de mode. Hoodies zijn ideaal voor het frisse en koude najaar en voorjaar. Als je zoon het koud heeft, kan hij gewoon de capuchon over z’n hoofd trekken. Dat is niet alleen comfortabel, maar ziet er ook lekker stoer en vlot uit! Een voordeel van een hoody of sweater kopen voor jongens is daarbij dat er enorm veel keuze is. Zoek je een geschikte sweater of hoody voor je zoontje, dan ga je die ongetwijfeld in zijn favoriete kleuren vinden!

Lichtkleurige, sportieve sneakers
Waar bij meisjes sneakers met dierenprints hip zijn, kun je je zoon (of zonen) het beste een paar lichtkleurige sneakers aan laten doen. Kies daarbij voor sportieve sneakers van de bekendere sportmerken. Er is keuze genoeg aan leuke sneakers, dus je gaat ongetwijfeld een mooi sportief schoenenpaar vinden!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *