dames kniekous

Welke dames kniekous kies ik?

Bonnie Doon verkoopt kniekousen van kwaliteit voor dames. Ze hebben voor ieder wat wils, want ze bieden verschillende soorten en materiaal aan.

Dames kniekousen met een strik

Zo bieden ze bijvoorbeeld de Big Bow Knee-High dames kousen en de Bow Knee-High kousen aan. Beide soorten dames kniekousen zijn gemaakt van zachte katoen en hebben een gladde teennaad. Ze hebben ook allebei een satijnen strik op de achterkant van de kous, die ter hoogte komt van de knieholte. Daarbovenop kan je ze aankopen aan een schappelijke prijs!

Wol en katoenen dames kniekousen

Naast katoenen kousen, kan je bij Bonnie Doon ook wollen kousen vinden – of een combinatie! De Wool/Cotton Knee-High is gemaakt van een combinatie van de twee: fijne, warme wol aan de buitenkant en aan de binnenkant genieten je voeten van zacht katoen. Hierdoor wordt je huid niet geïrriteerd. De Cotton Knee-High is gemaakt van 100% katoen.

Patroontjes

Voor dames die houden van patronen: Glittering Herringbone Knee High heeft een heringbone patroon en glittert subtiel, Batik Dots is semi transparant met rijen van batik dots, English Flower Knee High zijn bezet met English Flowers, Argyle Knee High hebben een ruitjesmotief,… Maar er is nog meer!

Streepjes

Als je van streepjes houdt, zijn er de Jersey Stripes Knee High kniekousen, Basic Stripe Knee High met een Bretonse streep en de Glittering Zig Zag Knee High dames kniekousen met een zig zag motief, in zilver of goud.

Kabelpatroontjes

Ook voor fans van het kabelpatroon zit er iets in het assortiment: de Cable Knee High en de Classic Cable Knee high: de Cable Knee High is een variant op de Classic: dunne kniekousen met een fijn kabelpatroon. De Classic Cable Knee High kniekousen zijn gemaakt van katoen en hebben een klassiek kabelpatroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *