De winter komt eraan! Welke winterjas meisje kies jij?

De dagen worden steeds korter en kouder in ons kikkerlandje. Heb je nog geen nieuwe winterjas meisje gekocht? Dan wordt het hoog tijd om dat te doen. Want zeker met alle corona varianten op de loer, wil je dat jouw dochter goed ingepakt naar buiten gaat. Wil jij ook een winterjas kopen voor je dochter die helemaal binnen de nieuwste fashion trends past? Lees dan de onderstaande tips. 

Een ski-jas voor de echte koukleumen

De winters in Nederland worden niet meer zo koud als vroeger. Toch kan er een flinke laag sneeuw liggen en kan de temperatuur in de winter zakken tot ver onder het nulpunt. Is jouw dochter ook fan van schaatsen? Dan is een gewatteerde ski-jas precies wat je nodig hebt. Je kunt ski-jassen kopen in allerlei felle kleuren en patronen. Wil je dochter een minder fel kleurtje? Dan kun je ook altijd een winterjas meisje kiezen in een hippe camouflage print of een neutrale kleur. De meeste ski-jassen zijn gewatteerd. Hierdoor blijf je niet alleen heel warm, maar heb je ook een beschermlaag voor als je even je evenwicht kwijt raakt. Koop de ski-jas als winterjas voor meisjes van alle grote merken in Nederland. 

De klassieke parka 

De parka is misschien wel de meest gedragen winterjas voor meisjes in Nederland. Je kunt parka’s in iedere winkel in Nederland vinden, in allerlei verschillende kleuren, modellen en maten. De buitenlaag van een parka houdt de wind tegen, net zo als een ski-jas doet. Aan de binnenkant zit een gewatteerde laag. Dit is de laag van de winterjas meisje die je warm houdt als de temperaturen koud worden. Bij sommige parka’s kun je de binnenlaag eruit halen. Dat is handig, want zo kun je jouw favoriete parka ook als tussenjas gebruiken. Dit geldt ook voor de capuchon. De meeste parka’s hebben een capuchon met nep-bont of met een teddy materiaal. Ben je even zat van je capuchon? Ook deze rits je bij veel modellen er makkelijk af, zo kan een winterjas meisje heel divers zijn. 

Een winterjas meisje van faux fur

Op zoek naar een speciale winterjas waarin je dochter gegarandeerd zal opvallen? Kies dan voor een winterjas voor meisjes gemaakt van faux fur. Faux fur is voor een winterjas een ideaal materiaal als je wel de luxe uitstraling wilt hebben van bont, maar op zoek bent naar een diervriendelijke optie. Je kunt jassen gemaakt van faux fur kopen in allerlei soorten. Waar eerst de klassieke panterprint jas een echte hit was in Nederland, is deze trend inmiddels vervangen door de iets neutralere faux fur. Beige, zwart of wit; je kunt een winterjas meisje kopen in allerlei uitvoeringen. Let er wel op dat je een goed gevoerde jas koopt. Het uiterlijk van een faux fur winterjas kan misleidend zijn; ondanks dat het uiterlijk van de jas er lekker warm uitziet, kan deze jas zonder goede voering toch frisjes zijn.

Winterjas meisje kopen?

Je kunt ski-jassen, parka’s en faux fur jassen online kopen of in de winkel. Nu het guur is buiten is het natuurlijk het lekkerst om vanuit je warme woonkamer een winterjas meisje te bestellen. Vindt je dochter hem toch niet leuk? Stuur hem dan gemakkelijk terug naar de winkel. Een winkel waar je zeker zal slagen als je opzoek bent naar een meisjesjas voor in de winter is www.merkmeisjeskleding.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *