De sokken voor in de zomer

De sokken voor in de zomer

Met eerst de lente die eraan komt, en de zomer die daarna volgt, hebben wij alvast de sokkentrends voor de zomer van 2020 op een rij gezet. Zo kun jij jezelf helemaal voorbereiden op komende zomer. Welke modellen, kleuren en prints gaan het komend jaar goed doen? Wij zochten voor je uit welke sokkentrends het komende zomer helemaal gaan maken.

De kleuren van zomer 2020

Komende zomer zijn er twee kleuren die het erg goed gaan doen: koraal en geel. Misschien is koraal voor veel mannen wat te opvallend, maar wij denken dat deze kleur goed kan. Naast deze opvallende kleuren zijn ook de natuurtinten geoorloofd. Denk dan qua kleuren aan beige, kaki, nude en wit.

De prints van zomer 2020

Waar prints eerst nog een gimmick waren, en als trend gezien werden, is de print tegenwoordig meer een gewoonte geworden. Komende zomer verwachten we veel sokken met prints van eten, van pizza tot kaas en noodles. Ook Sushi doet het erg goed op sokken. Zo kun je echt alle kanten op!

Opvallende logo’s op sokken

In andere kleding, zoals op de T-Shirts van Levi’s en Tommy Jeans zie je ze natuurlijk al langer. Voor komende zomer worden ook de logo’s op sokken steeds populairder. Wat je ook steeds meer ziet zijn sokken, bijpassend aan de schoenen die je draagt. Zo heb je voor Puma schoenen bijvoorbeeld ook Puma sokken die net boven de schoen uit komen.

Trend voor damessokken

Speciaal voor de dames nog een aantal mooie trends voor komende zomer: de kniekaus, doorschijnende, transparante sokken en sokken met poppige bloemenprints. Wat betreft sokken mag het dus niet vrouwelijk genoeg komende zomer.

Online sokken kopen bij goed beoordeelde kleding webwinkels

Er zijn talloze online kledingwinkels waar je echt leuke sokken kunt bestellen. De trends van 2020 vind je echt niet alleen bij Happy Socks. Lees vooraf altijd even de kledingwinkel reviews van andere klanten van de online kledingwinkel. Ondanks dat het bij sokken om een relatief klein bedrag gaat zou het immers toch vervelend zijn wanneer de webshop haar beloften niet nakomt. Bekende online kledingwinkels zijn Wannahaves Fashion en Shoetime Online. Je leest de Wannahaves Fashion reviews en Shoetime Online reviews via Goedbeoordeeld.nl. Deze website verzamelt zoveel mogelijk klantervaringen, beoordelingen en reviews van bekende online webshops. Zo zorgt de website er, samen met jou, voor dat je veilig online kunt shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *