Een cursus edelsmeden

Heb jij ooit je eigen sieraden gemaakt? Een van de leukste dingen die je kunt doen met vriendinnen is samen een cursus edelsmeden volgen. Bij de cursus leer je dan alles wat je moet weten over hoe je een mooi sieraad kunt maken En uiteraard ga je ook actief aan het werk en aan het einde van de cursus zul je naar huis toe gaan met je zelfgemaakte prachtige sieraden. Maar waar kun je terecht voor een goede cursus edelsmeden? En hoe gaat het precies in zijn werk? Lees verder voor de antwoorden:

Heb je interesse in een cursus edelsmeden?

Logisch dat je graag een keer een cursus edelsmeden zou willen volgen. Het is een van de dingen die erg leuk is om te doen, maar vaak sta je er niet bij stil dat je het graag een keer wil gaan doen. Of het is een van die dingen die op je to do list staat, maar waar je nooit een keertje aan toe komt. Als je altijd al een keer een cursus edelsmeden hebt willen volgen, dan raden wij je aan om een keertje naar Corina Rietveld te gaan. Zij is een professionele kunstenares en edelsmid.

Corina Rietveld geeft professionele cursussen edelsmeden

Corina geeft al lange tijd een workshop edelsmeden. De cursus is perfect geschikt voor een leuk dagje weg met vriendinnen, als bedrijfsuitje of met een andere groep. De meeste workshops duren ongeveer 3 a 4 uur en aan het einde zal je je eigen sieraad hebben gemaakt. Er zijn veel verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je ervoor kiezen om zelf je eigen ring te maken, of ketting of armband. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf een perfect idee hebt wat voor sieraad jij wilt gaan maken? In dat geval kun je met Corina overleggen en dan zal zij ervoor zorgen dat er een speciale workshop voor jou wordt gemaakt. De meest populaire workshop van Corina zijn:

  • Workshop bolletjes ringen
  • Workshop hanger maken
  • Workshop wikkelring

De workshops zijn allemaal bij Corina thuis georganiseerd. Ze heeft haar eigen studio in Rosmalen met alle gereedschappen en materialen die voor edelsmeden nodig zijn. Interesse? Neem dan een kijkje op de website van Corina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *