Leren accesoires: de trend van dit najaar

In 2018 zien we veel natuurlijke materialen terugkomen in kleding en accessoires zoals, wol, glas, steen en linnen. Vooral leren accessoires zijn helemaal hip deze zomer. Denk hierbij aan een leren dames riem, leren tassen en leren portemonnees.

Voordelen leer

Het materiaal leer heeft veel voordelen. Ten eerste oogt het materiaal luxe en dit vinden veel mensen mooi. Het voelt heel zacht en glad aan, waardoor het lekker voelt op je huid. Daarnaast is het materiaal erg duurzaam. Het gaat dus heel lang mee. Een leren riem kan je wel 10 jaar dragen en ook leren tassen gaan jaren mee. Ook al wordt het leer wat ouder en beschadigt het misschien een beetje, je kunt het alsnog dragen voor een vintage look. Leer is tevens stevig en biedt daardoor ook bescherming.

Sleuteletui

Een sleuteletui is super handig voor mensen die altijd hun sleutels kwijt zijn. Een sleuteletui is eigenlijk een kleine portemonnee waar je je sleutels in kunt opbergen. Zo hou je al je sleutels netjes bij elkaar en raak je ze minder snel kwijt. Bovendien kunnen je sleutels zo geen andere dingen beschadigen zoals je telefoon. Super handig dus!

Leren pasjeshouder

Een Pasjeshouder leer is niet alleen heel praktisch maar ook heel stijlvol. Tegenwoordig heb je heel veel pasjes op zak, dus dan is het handig om ze bij elkaar te kunnen houden. Het leer geeft een stijlvol effect aan de pasjeshouder. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals, bruin, zwart, geel en rood.

Waar moet je op letten als je leren producten koopt?

Ten eerste is het belangrijk dat je let op de kwaliteit van het leer. De kwaliteit van leer kan namelijk erg verschillen per product. Voel en ruik dus goed aan het leer om de kwaliteit vast te stellen. Betaal liever iets meer voor een kwalitatief goede tas, dan dat je over maand weer een nieuwe kan kopen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *